Politica de prelucrare a datelor

Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal se realizează, în cadrul companiei ”Psihosomatica” SRL, în conformitate cu Legea nr. 133 din 8 iulie 2011 “Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”, ceea ce permite reglementarea relațiilor juridice apărute în procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal, integral sau parțial, prin mijloace automatizate, dar și alte mijloace decât cele automatizate, a datelor cu caracter personal ce fac parte dintr-un sistem de contabilizare sau sunt destinate introducerii într-un astfel de sistem.

Prezenta politică definește principiile, procedurile și condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, în scopul de a asigura protecția drepturilor și libertăților omului și cetățeanului în prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv protecția drepturilor la viață privată, secrete personale și de familie. În plus, politica stabilește responsabilitatea funcționarilor din Organizație, care au acces la date cu caracter personal, în cazul nerespectării regulilor de prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal.

Definiţii și conținut al datelor cu caracter personal

Lista datelor cu caracter personal, care constituie obiectul protecției în cadrul Organizației, se întocmește în conformitate cu Legea nr. 133 din 08.07.2011 “Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”. Informațiile care constituie date cu caracter personal sunt orice informații referitoare la o persoană identificată sau identificabilă (subiectul datelor cu caracter personal).

În dependență de subiectul datelor cu caracter personal, Organizația procesează datele cu caracter personal ale următoarelor subiecte:


Subiecții datelor cu caracter personal – informațiile necesare Organizației în scopul realizării procesării și în vederea conformării cu legislația Republicii Moldova.

Reprezentanților legali (Reprezentanți) a subiecților datelor cu caracter personal – informațiile necesare Organizației în scopul realizării procesării și în vederea conformării cu legislația Republicii Moldova.

Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

Organizația efectuează procesarea datelor cu caracter personal în următoarele scopuri:

  –   Asigurarea menținerii unui registru electronic, a aplicanților la  curs în forma electronică, precum și informarea Reprezentantului  despre desfășurarea cursului.

Termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal

Termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt stabiliți în funcție de perioada de studii a aplicantului, care își face studiile în academie,  ulterior datele se arhivează în conformitate cu legislația în vigoare.

Ce date colectăm despre dumneavoastră?

1. Date furnizate prin interacțiuni directe 


Înregistrarea și alte informații despre cont:

Când vă înregistrați pentru utilizarea Serviciilor noastre, este posibil  să colectăm următoarele informații despre dumneavoastră:

 

–  când vă înregistrați , vi se va solicita în mod obligatoriu adresa de email, nume și prenumele, și numărul de telefon mobil a dumneavoastră.

2. Cookies și tehnologii similare

– Utilizăm module de tip cookies pentru a gestiona sesiunile utilizatorilor, pentru a stoca preferințele de selecție a limbilor și a vă oferi setări relevante. „Cookies” sunt fișiere text mici transferate de un server web pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastră. Cookies pot fi utilizate pentru a colecta data și ora vizitei dumneavoastră, istoricul navigării, preferințele dumneavoastră și numele dumneavoastră de utilizator. Puteți seta browserul să refuze toate sau unele cookies sau să vă avertizeze atunci când paginile de internet setează sau accesează cookies. Dacă dezactivați sau refuzați cookies, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale Serviciilor/Platformelor noastre pot deveni inaccesibile sau pot să nu funcționeze corect. Pentru mai multe informații despre modulele cookies pe care le folosim, vă rugăm să consultați Politica privind Cookies.

Cum utilizam noi datele dumneavoastra personale

 Pentru a putea comunica direct cu dumneavoastră sau prin intermediul terțelor persoane, despre serviciile pe care le-ați achiziționat  , de exemplu, pentru a va furniza mesaje de serviciu. De asemenea, vă putem contacta pentru a va oferi servicii suplimentare care, în opinia noastră, pot fi valoroase pentru dumneavoastră. Posibile mijloace de comunicare:

E-mail;
Mesaje text (sms);
Apeluri telefonice;
Apeluri telefonice sau mesaje text automate.

Date pentru analiza web Goolge Adwords/Analytics

Noi folosim diferite instrumente de analiza web de la parteneri, cum ar fi Google, Yandex, pentru a colecta informații despre interacțiunea cu site-ul nostru, inclusiv paginile pe care le vizitați, site-ul de pe care ne vizitați, timpul petrecut pe fiecare pagină, sistemul de operare și browserul pe care îl utilizați, precum și informațiile despre rețea si adresa IP.

Destinatarii datelor cu caracter personal

Destinatarii care procesează informația cu caracter personal, au obligația de respecta prevederile legale, accesul sau transmiterea informației cu caracter personal poate fi furnizată către:
– Angajații companiei noastre cu scopul inregistrării aplicantului;
–  Furnizorii de servicii de plată/bancare;
– Furnizorii de servicii de cercetări de piață;
– Furnizorii de servicii de marketing;
– Furnizorii de servicii IT;
– Alte instituții publice sau instanțe de judecată la solicitare;

Baza legala

Pentru mai multe detalii puteți consulta baza legala: Legea RM, Nr. 133 din 08.07.2011, privind protecția datelor cu caracter personal; Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ). Persoana responsabilă pentru politica de securitate a datelor cu caracter personal in cadrul companiei este Director proiect, care poate fi sesizat la adresa: mun. Chișinău, bd. Dacia 44 sau psihosomatica2020@gmail.com .

Contacte

ADRESA

R. Moldova,    Chișinău

Armenească 28/1,  MD-2001

telefon

Email : info@psihosomatica.md

Orele

LUN – VIN:  09:00 – 17:00