ARTICOLE

DESPRE

PSIHOSOMATICĂ

Simțiți sau Gândiți?

Noi am fost învățați de toate în copilăria noastră – să vorbim, să gândim, dar mai puțin am învățat cel mai important – să simțim.
Să simțim, să ne simțim – înseamnă să fim în siguranță.
Uneori, de dimineața până seara ne tot gândim – De ce a procedat el/ea în felul ăsta cu mine? Ce ar trebui să fac pentru ca să nu strige la mine? Sau orice alte întrebări care ne frământă.

Și în aceste idei noi ne învârtim 24/7. Dar răspunsuri nu găsim. În timp apar frustrări, supărări, „lăsăm mâinile în jos”.
– Eu nu mai vreau nimic!

Vă doriți să strigați de durere și de neputință. Ziua devine rutină. Totul parcă pierde din sens. Apare dezamăgirea, dorința de izolare.

Dar poate alegeți altceva?
Poate îndrăzniți să vă întoarceți cu fața către voi, să vedeți ce se ascunde în interiorul vostru? Senzația că cineva nu v-a iubit destul, că nu v-a acordat atenție, că nu v-a înțeles sau nu ați avut susținere…
Poate a sosit momentul să schimbăm vectorul gândirii noastre, să devenim mai responsabili de ceea ce am ajuns să fim astăzi.
Să începem să ne cunoaștem din interior, pentru că noi devenim ceea ce simțim.
Și DA – în terapia Psihosomatică acest lucru e posibil.
Vă aștept la cursurile mele despre Psihosomatică sau
Vă Invit să faceți Terapii.

De ce?
Pentru că se poate să trăiți și să simțiți – fără frică, fără suferințe, fără jale. Să renunțați la toate ca la o haină veche. Să lăsați de pe umeri ceea ce poate ați purtat o viață.

Veți descoperi că tot de ce nu ați avut parte (iubire, atenție, susținere, înțelegere) aveți de fapt în interiorul vostru. Și rămâne doar să alegeți să credeți în asta și să vă simțiți eliberați și bine.

Distribuie Articolul

Mai citește despre