ARTICOLE

DESPRE

PSIHOSOMATICĂ

Alergia la ambrozie Psihosomatica

Mă bucur mult pentru faptul că din ce în ce mai multe persoane se pot bucura de vară, de mirosul florilor și nu mai evită locurile unde crește ambrozia.

Cine mai suferă de alergie?

Alergia – este reacția corpului la un factor traumatizant. La ce factor? Trebuie să îl găsim sau să ne eliberăm de tensiunea care s-a memorat în corp. Odată ce ați conștientizat conflictul este necesar să vă schimbați atitudinea, să iertați, să acceptați, să disociați polenul prezent în aer de frica de separare pe care ați simțit-o.

Multe persoane încearcă să-și amintească desinestătător, doar că deseori este complicat. În acest caz recomand să vă adresați la un specialist.

Sunt mai multe metode de eliberare, depinde de fiecare în parte – în ce alege să creadă. Iată un exemplu frumos povestit de o mamă și fiica ei, care au fost la cursul de Inițiere.

Fiica suferea de câțiva ani de alergie cu simptome clasice (mucozități nazale, disconfort la ochi și în gât).
Au conștientizat la curs ce înseamnă alergia, cum funcționează corpul nostru. După curs, fiica prezintă din nou simptomele alergiei. Mama fiind alături îi spune: dă-mi te rog alergia mie și alege să nu mai ai. Imaginar, fata o dă și respiră profund în acel timp. În câteva clipe simptomele se calmează – și deja de câteva săptămâni fata nu mai are alergie.

Știu că pare incredibil, dar am hotărât să descriu un astfel de moment pentru ca să știți că totul este posibil – cel mai important este să vă doriți și să credeți din tot sufletul în ceea ce faceți.

💗Vă cuprind!

Distribuie Articolul

Mai citește despre