ARTICOLE

DESPRE

PSIHOSOMATICĂ

Fibroadenom – afecțiuni ale sânului

Auzim foarte des în ultimul timp: “în caz de disconfort sau dureri în regiunea sânilor este nevoie să fim consultați sau să ne fie preluate analize speciale, pentru a preveni…”

Din punct de vedere al NMG (Noua Medicină Germană), atunci când simțim dureri (inflamație) la sân, corpul se află deja în stare de autovindecare.

Fibroadenomul mamar – este considerat în medicina clasică o tumoare benignă.

La baza apariției acestei reacții în corp – o să găsim un conflict de grijă / certuri. Dacă e sânul stâng – legat de relația cu mama/copiii, dacă e sânul drept – legat de relația cu tata/partenerul/societatea, dacă persoana este stângace atunci legăturile se inversează.

De exemplu :
Mama are un șoc aflând că fiul a fost închis peste hotare. În timp ce își face griji, ea nu simte disconfort în corp pentru că este preocupată de ceva mai important.
Peste o perioada fiul reușește să rezolve situația și este eliberat.

Mama se calmează, conflictul este închis, și peste noapte apare inflamație/dureri în zona sânului stâng pentru că a început descompunerea tumorii care crescuse în timpul fricii simțite.

Această stare este neplăcută cu cât perioada de griji a fost mai mare.

Odată ce persoana conștientizează conflictul și se eliberează de acea “grijă” inhibată, perioada de vindecare însoțită de dureri, pe alocuri cu febră ușoară și transpirații nocturne se reduce la minim, chiar și la o zi.

Corpul nostru va compensa biologic ceea ce psihic nu ne reușește.
Aveți încredere în corp și sufletul vostru.

Vă îmbrățișez! 💗

Distribuie Articolul

Mai citește despre