ARTICOLE

DESPRE

PSIHOSOMATICĂ

Corp Suflet Psihic

Sunt cele trei elemente mari ale oricărui om în viață. Odată ce neglijăm o parte din ele, nu avem cum să ne bucurăm pe deplin de celelate.
Cel mai complicat pentru om este să se cunoască pe sine însuși, cu tot ce a venit pe pământ, începând cu sângele moștenit și finalizând cu fiecare conștientizare pe care o are zilnic.
Această profunzime de cunoaștere o poate simți doar fiecare pentru sine, nimeni nu poate să facă acest lucru în locul celuilalt.
Cum să ajungi să percepi dialogul intern între psihic și suflet, pentru ca să te simți în echilibru?
Datorită corpului care vorbește prin simptomele sale – interpretându-le ca și boli.
Pentru că la nivel cognitiv, suntem super mega informați. Iar conexiunea dintre psihic și suflet se face prin intermediul corpului, care este lăcașul sufletului nostru și orice simț la nivel de corp este un mesaj care ne arată fie o supărare din trecut, o traumă, accident, emoție înhibată , etc.
Aceste mesaje vin cu scopul de a fi eliberate și readusă starea de echilibru, liniște și credință în ceea ce fiecare din noi suntem.

Corpul nostru este minunat, atunci când pleci urechea spre el, curios să descoperi reacțiile lui și din senzația plăcerii vieții îți permiți să iubești necondiționat tot ce ești și tot ce te înconjoară.

Distribuie Articolul

Mai citește despre